Veckobrev v 38

Hej alla Jupiter elever.

Ännu en vecka har gått. Ämnena rullar på bra nu.

Det börjar läggas ut lite läxor på Schoolsoft, främst i svenska, engelska och matte. Vill man ha hjälp med läxan här i skolan, då kommer man på läxhjälpen tisdag och torsdag 15.30-16.30.

Veckan som varit har vi hunnit avverka  hälften av eleverna utvecklingssamtal. Dessa fortsätter vi med på måndag morgon och onsdag eftermiddag.

På måndag så hälsar vi vår nya elev Troy välkommen till Jupiter.

Idrotten startar vi med orientering, så vi är ute 1 månad till. Bilder från leken som heter flaggan. V 39 är en normal skolvecka där schemat gäller. Men vi börjar lite senare på måndag. Start 10.40.

So rullar valet vidare eleverna tycker att det bara bråkas och är kaos och de har nog rätt. En tanke karta från eleverna, med filmvisning.

Matten är det klockan som gäller.

Engelska jobbar vi vidare med Gleerups och gossedjur läxan.

Svenskan är det olika ord varvat med läsning ur Sejtes skatt.

En liten presentation från vår resurs Camilla.

Hej, jag är väldigt glad över att ha börjat arbeta med Jupiter grön och röd! Idag har jag jobbat på skolan i två veckor och jag ser fram emot att fortsätta lära känna eleverna och finnas som stöd för dem. För mig är det viktigt och värdefullt att kunna möta och hjälpa dem i sina individuella behov, lyssna och närvara och stödja i självkänsla och självförtroende – och ha roligt tillsammans. Jag finns med både i klassrummet och på raster som rastvärd, och på eftermiddagarna jobbar jag på Klubben med barnen. I botten är jag ekonom/marknadsförare men på senare år har jag tagit en annan väg. Jag har under ett par år bl.a. arbetat som yoga- och mindfulnesslärare, och det är också ett område jag gärna vill testa som aktivitet på Klubben. Jag bor inne i stan nära Gärdet och Djurgården, uppskattar träning mycket och tid i naturen och en blandning av stillhet och energi 🙂 Ser fram emot att träffa er alla!

Hälsningar Jupiter teamet. Marie, Krister, Ayla & Camilla

7 kommentarer

Kommenteringen är stängd.