Information från Fritids HT-18

Välkomna till Fritids!

Vi vill önska er alla varmt välkomna till fritids. Vi vill börja med att presentera två helt nya medarbetare på fritids; Agnes är ny ansvarspedagog i Neptunus och Pernilla är ny ansvarspedagog i Saturnus som håller till i Villan. Sedan har vi Johanna som tidigare arbetat på klubben men som detta år kommer att arbeta med oss här på fritids. 

 

Barnen kommer känna igen de flesta aktiviteterna på fritids. Vi kommer att fortsätta med veckans pyssel, fritidsgympa, snickis och fredagskul. Dessutom kommer experimentverkstan tillbaka efter barnens önskemål! Schema för fritids hittar ni på anslagstavlan uppe i MG. 

 

Likt tidigare är det vi i personalen som checkar in och ut barnen när de lämnas/hämtas. Det är däremot väldigt viktigt att ni tar kontakt med den personen i personalen som har ansvar över in/utcheckning för dagen och säger hejdå. Information om vem som för dagen skall checka in/ut elever finner ni på anslagstavlan för fritids.

 

Dessutom vill vi lägga in en extra påminnelse om att ni MÅSTE skriva in på schoolsoft om barnet ska bli hämtad av någon annan än vårdnadshavaren, oavsett om barnet går hem med en kompis eller om mor/farföräldrar hämtar. 

 

När barnet är redo att gå själv till/från skolan behöver ni skriva på en blankett om självständig hemgång. Har ni ingen ifylld blankett behöver ni lämna och hämta barnet här på fritids. Blanketten finner ni på hemsidan under praktisk info-avtal och blanketter. Länk.

 

Lite förändringar för i år är att vi öppnar uppe på fritids 7.30 för ett lugnt morgonfritids och på eftermiddagen går vi ner till Pluto 16.30 för en fruktstund innan vi stänger 17.00.

 

Villan öppnar 7.45, innan dess lämnar ni på Pluto. Nytt är också att Villan stänger 16.30 då går villaneleverna över till Klubben mån-tors, på fredagar kommer de till MG. 

 

Vi ser framemot många spännande och roliga stunder med era barn!

 

 

Hälsningar Fritids, 

Fia, Agnes, Anita, Johanna, Trixie, Vincent, Nick, Desiree och Pernilla

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.