Torsdag – Med anledning av det pågående snöovädret

img_5481

Idag torsdag kommer att vara en något annorlunda skoldag för våra lärare och elever. Vi har tagit del av information från Stockholm att det står många övergivna bilar, bussar och lastbilar på Värmdöleden som hindrar både bilar och bussar att ta sig fram. Detta innebär för oss att vi kommer att vara underbemannade i dag. De lärare som bor på Värmdö/Ingarö kommer att åka till skolan, men vi har en hel del lärare som bor på andra sidan Skurubron och de kan få det svårt att komma till Lemshaga idag under rådande omständigheter.
Om ni väljer att ha era barn hemma idag kommer de inte att få frånvaro, men ni måste ändå anmäla dem som frånvarande. Vi gör det möjligt  för dem att ha en hemmastudiedag. Alla elever är dock välkomna till skolan. Vi kommer att ta hand om alla elever på bästa sätt, men vi slår ihop klasser och eleverna får eventuellt möta andra lärare än de normalt har. Mentorerna kommer att ringa under förmiddagen för att försäkra sig om att alla elever är i säkerhet. Expeditionen och skolledarna finns på plats för att svara på frågor.
Med vänliga hälsningar
Jill Sterner, Anna-Lena Bengtsson

 

6 kommentarer

 • Blir bara jobbigare när man går en hel dag ist för att stanna hemma då bussarna te.x slutade gå idag på eftermiddagen och motorvägen blev avstängd.

 • Otroligt proffsigt agerande idag!!
  Tilläggas att Säteriet höll vägar och gångvägar helt prefekta under hela dagen. Kontrast till resten av länet
  Snyggt jobbat!

 • Otroligt väl genomfört. Både praktiskt och i kommunikationen. Tack Hälsar
  Cecilia E Östman

 • Mette Helen säger:

  Tack för tydlig information och stort ansvarstagande! Det underlättar så för alla oss föräldrar.

Kommenteringen är stängd.