Jupiter välkomstbrev!

Varmt välkomna tillbaka efter sommaren och nu till Jupiter!

Skolstarten är på måndag den 20 augusti klockan 9.00 i amfiteatern. Efter det går vi till klassrummen som ligger på kortsidan av Storgårdens hus. Klasslistorna finns på schoolsoft så att du kan se om du går i Röd eller Grön. Föräldrar som vill följa med en liten stund in i klassrummet är välkomna att göra det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hela v.34 kommer Jupiter att ha schemabrytande dagar.

Måndag 9.00-13.00

Samling i klassrummet efter amfiteatern. Vi hälsar välkomna och firar att vi är tillbaka i skolan. Efter det kommer vi att lära känna varandra i klassen och äta lunch tillsammans på skolan. Klubben är öppen från 14.00 för de som går på Klubben.

Tisdag 8.20- 14.00

Samling i klassrummet, samarbetsövningar på skolan hela dagen. Vi kommer att vara både ute och inne, ta med kläder efter väder och gärna en vattenflaska eller en mugg att dricka ur. Klubben är öppen från 14.00 för de som går på Klubben.

Onsdag 8.20-14.00

Samling i klassrummet, promenad till Södersved tillsammans med Mars (åk5). Bad för de som vill och har lämnat in intyget som gäller bad. Vill du bada tar du med dig badkläder och handduk. Vi äter lunch på skolan och fortsätter eftermiddagen med samarbetsövningar. Klubben är öppen från 14.00 för de som går på Klubben.

Torsdag 8.20-14.00

Utflykt till Torpesand på Ingarö hela dagen. Samling vid eken på skolgården 8.20. Ta med kläder efter väder samt badkläder och handduk om du vill bada. Vi kommer att laga mat på stormkök till lunch.

Eleverna behöver ta med tallrik, bestick och vattenflaska, de får också gärna ta med sig frukt (obs! inget fika).

Fredag 8.20-13.00

Samling i klassrummet. Städa stormkök och samarbetsövningar hela dagen. Klubben är öppen från 14.00 för de som går på Klubben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid skolstarten kommer eleverna att få med sig en del papper hem som ni där hemma måste läsa igenom och snarast skicka tillbaka till skolan.

Har ditt barn allergier eller behov av specialkost måste ni höra av er till mentorerna omgående via mail och så snart som möjligt skicka tillbaka den ifyllda blanketten för detta.

 

Mentorerna Krister och Marie kommer att lägga ut utvecklingssamtalstiderna på schoolsoft v.34 så att ni kan boka in in tid för samtal under v.38.

Har ni frågor eller funderingar, hör gärna av er via mail.

Vi ses på måndag!

Hälsningar arbetslaget Jupiter

 

 

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.